Olejek Katafray

38,00 zł
Brutto Dostawa w ciągu 3-4 dni.

Cedrelopsis grevei.
Pochodzenie: Madagaskar.
Olejek otrzymywany poprzez destylację z parą wodną kory i drewna.

Pojemność
Ilość
Dostawa w ciągu 3-4 dni.
Dodaj do listy życzeń
Ostatnie sztuki w magazynie

Olejek Katafray jest często wykorzystywany w aromaterapii, masażach oraz kosmetyce. Jego delikatny, ziołowy zapach może dodawać relaksującego charakteru zabiegom spa i masaży. Ponadto, jego właściwości przeciwbólowe i przeciwzapalne czynią go cennym składnikiem wielu produktów do pielęgnacji skóry i kosmetyków.

Działanie: 

Przeciwbólowe: Olejek Katafray jest ceniony za swoje właściwości przeciwbólowe. Jego stosowanie może pomóc w łagodzeniu bólu różnego pochodzenia, co czyni go przydatnym w przypadku dolegliwości bólowych mięśni czy stawów.

Przeciwzapalne: Katafray posiada także właściwości przeciwzapalne, które wspierają redukcję stanów zapalnych w organizmie. Może być stosowany w celu łagodzenia stanów zapalnych skóry lub tkanek.

Wzmacniająca: Olejek ten może wpływać na ogólną kondycję organizmu, pomagając w wzmocnieniu sił witalnych. Jego stosowanie może przyczynić się do poprawy samopoczucia i energii.

1 Przedmiot

Opis

Działanie
Przeciwbólowe
Przeciwzapalne
Wzmacniające

Szukaj zamienników

Nasza strona korzysta z ciasteczek. Więcej w polityce prywatności i cookies.